Thursday, February 1, 2007

batai ca in filme in autobuz II

:D trebuia sa specific un lucru.. post-urile astea sunt cu 'va urma' pt ca nu exista saptamana in care sa nu se intample cate ceva prin autobuz..

pai.. acum cateva zile.. veneam de la scoala. copii mici.. cam prin clasa I a, a II-a si ei pe acolo. La statia de la teatru intra un grup de vreo 5-6 tziganci. nu trec 2 minute ca incep oamenii sa se bage unii in altii. ce se intampla?? nu a fost nevoie sa ma obosesc sa intreb. in 2 secunde tot aotobuzul a inceput sa tzipe. copii mici plangeau, babele cu vesnicul 'VALEEEU!!LE OMOARA!!', 'smecherii' de liceu cu 'da-i!! arde-o!!' si batranii ii tineau pe copii mici de ochi sa nu vada :)

cauza: una din tiganci i-a luat telefonul unui tip.. tipul, mai solid, a luat-o fara frica la palme pe tiganca sa ii dea telefonul. tiganca incepuse sa tipe si sa urle ca o omoara.. pasagerii nu faceau nimic (totusi.. era de ajuns o palma.. hai doua.. treaca de la mine.. dar tipul chiar nu se mai oprea) pana la urma si-a luat telefonul.. si soferul a oprit autobuzul. am vazut pe geam cum zburau tigancile pe usa, iar cea care o incasase era rosie la fatza..

partea cea mai tare este ca dupa vreo 2 statii au mai urcat niste tiganci :)), dar erau tinere si nu cred ca se pricepeau :)), au avut noroc, ca tipul coborase cu o statie inainte.. ca le cotonogea :))

ce mai zi :))

No comments: