Thursday, February 1, 2007

batai ca in filme in autobuz I

o zi obisnuita.. scoala.. plictiseala.. etc.. cobor in centru sa iau autobuzul.. astept.. vine autobuzul.. urc.. si totul ok pana la statie la tipografie.. unde urca vreo 15 tziganci, cu boracii dupa ele.. nu se inchid bine usile ca auzi lumea cum incepe sa strige ca nu stiu ce i-au luat unuia.. tigancile se misca repede si se baga intr-un domn mai in varsta care statea la scara.. probabil ca sa coboare la urmatoarea statie.. si incep sa il traga de haine ranjind.. parca erau scapate de la Vedea.. incep repede sa zboare pumni si picioare din ambere "parti" (6 tiganci sareau pe bietul mosneag).. tigancile strigau cu zambetul pe buze: "nu da!!! ca e gravida!!" oamenii strigau la sofer sa opreasca autobuzul si sa deschida usile.. (ce m-a mirat a fost nepasarea celorlalti oameni.. nu a sarit nimeni sa ii desparta..) Pana in statie nu a oprit.. si atunci.. nu a deschis decat o usa.. ne uitam mirati de ce nu se deshid si celelalte.. "probabil ca e pe mana cu ele" se aude o voce in spatele meu.. bietul om era alb la fata.. bine ca nu a lesinat pe-acolo.. un om de langa mine, cam de aceeasi varsta cu domnul "atacat" (cred ca se intorcea din targ sau ceva in genul..) se pregatea in caz ca se baga si el la dat de pumni.. cred ca nu era sigur de ce vroia sa faca, pentru ca tot invartea gratarul pe care il avea in mana.. ba' il ridica.. ba il lasa la loc..

urmari si concluzii:
batranul nu a mai coborat pana la capatul liniei, cand autobuzut era gol.. probabil ca sa "vorbeasca putin cu soferul"
tigancile au mai facut 3 "victime" cand au coborat din autobuz
de fiecare data cand se intampla chestii dinastea, tigancile striga "nu da!!! ca e gravida!!" si zambesc..
nimeni nu sare pt nimeni.. omu' ala parca era singur acolo.. si ele mai erau si 6 care dadeau in el. ca sa nu le mai numar pe cele care radeau si se uitau..
da.. cred ca totul a fost ceva in genul: "Smile and wave, boys! Just smile and wave..", numai ca cu "Smile and punch" in loc..

No comments: